Close
(0) продукта
You have no items in your shopping cart.
Категории
  Filters
  Preferences
  Търсене

  Доставка и връщане

  ForU

  ForU е онлайн система предлагаща стоки онлайн, както и дава право на доверени партньори също да предлагат своите продукти директно на ForUbg.com. По този начин можем да Ви предложим достъп до много добре сортиран асортимент и цени проучени и договорени предварително от нашият екип. Всички партньори в ForU са внимателно подбрани, за да гарантираме, че до Вас стигат само качествени и оригинални продукти. 

  Доставка и срокове

  Продуктите, предлагани от нас и нашите партьори, се доставят от куриерска фирма в рамките на България. Продуктите се заплащат на куриера чрез Наложен Платеж (в брой) при получaване на пратката. Заедно с вашата пратка ще получите и Вашите фактури за направената поръчка, съответстващи на всеки партньор на ForU.

  Доставка на стоките от онлайн магазинът ForU се извършват от куриерска фирма директно от складовете ни и на партньорите ни до 4 работни дни (в посоченото време не влизат почивни дни и официални празници), до посочен от Вас адрес за доставка. Лично получаване от ForU или от партньорите ни, не е възможно. Доставчикът (куриерската фирма) си запазва правото да определи по-дълъг срок, за което той ще Ви уведоми предварително.

  В случай, че поръчате едновременно в една и съща поръчка стоки например от двама партньори, ще получите две отделни пратки, като ще заплатите доставка, ако стойността е под минималната за безплатна доставка или няма да заплатите доставка, ако стойността е над минималната за безплатна доставка. Онлайн платформата ForU ще се погрижи това да стане, без нужда от ваша намеса.

  Обработка и изпращане:

  Поръчки, направени до 14ч., се обработват на същия работен ден.

  Поръчки, направени след 14ч., се обработват на следващия работен ден.

  Цена на доставка:

  За поръчки с обща стойност под 150лв. - Цена за доставка 4.99 лв.

  За поръчки с обща стойност над 150лв. - Безплатна доставка

  Връщане на продукти

  Foru и нашите партньори спазваме законовият срок от 14 дни право за връщане на закупен продукт.

  Това може да стане през акаунта на регистрирани потребители, като използвате бутона за отказ в изпълнената поръчка.

  Ако не сте регистриран потребител в ForU, можете да пишете e-mail с причините на [email protected], като прикачите и електронното писмо за потвърдена доставка.

   

  В случай че ForU не може да изпълни договора поради това, че не разполага с поръчаните стоки, той е длъжен да Ви уведоми за това и да възстанови платените от него суми в срок до 30 календарни дни от датата, на която е следвало да изпълни задължението си.